ОСТАННІ НОВИНИ

На шахті «Надія» на Львівщині проводять обшуки

Ольга Денисяка

|

2 травня Служба безпеки України разом поліцією проводять обшуки на шахті «Надія» на Львівщині. Про це повідомив керівник ГО «Дорожній контроль Захід» Олександр Клімов.

«Як мені відомо, саме зараз працівники СБУ спільно з Національною поліцією проводять обшуки на ПрАТ «Шахта «Надія». Джерела в правоохоронних органах повідомляють, що обшуки проводять в рамках кримінального провадження по розтраті державного майна», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляє Ехо Червонограда, 1 травня мешканці Соснівки вийшли на протет, аби висловити незгоду з ініціативою керівництва шахти «Надія» у залученні до роботи підприємства людей, які відбувають покарання у місцях позбавлення волі. Ініціативна група також збирається відвідати і сесію Червоноградської міської ради, яка запланована на 4 травня.

Зазначимо, раніше в уряді планували ліквідувати шахту «Надія». Згідно з наказом Міненерго, підприємство працюватиме до кінця червня 2022 року.

Також Львівський портал писав, що шахту «Надія» хочуть зробити першим промисловим музеєм в Україні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *