ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян та гостей міста запрошують на чарівний концерт «Дударик – Мамі»

Омелян Шевчук

|

Лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка, відома у всьому світі, унікальна та авторитетна, візитка України Національна чоловіча хорова капела «Дударик» дасть концерт, присвячений Дню матері. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Подія відбудеться у п’ятницю, 12 травня о 18:30,  у Львівській національній філармонії імені Мирослава Скорика. У програмі будуть прем’єри і шлягери, солісти і ансамблі, повідомили організатори. 

«Матері! Їхня роль у житті кожної людини неоціненна. Вони виховують, навчають, втішають і підтримують нас на кожному кроці нашого життя. Вони наші найбільші захисниці та мудрі порадники, готові віддати своє життя за нашу безпеку і щастя. Щоб висловити свою вдячність та любов, ми підготували концерт «Дударик Мамі».  Найкрасивіша музика музика останніх років припаде до серця нашим найдорожчим. Ми зробимо цей вечір щирим і красивим як і наші Мами», запрошує Дударик. 

Участь беруть: Дударик, Камерний хор ім.м.Леонтовича, Ансамбль солістів капели «Дударик», Вокальний ансамбль викладачів хорової школи у складі: Мар’яна Хижа, Роксолана Гадзало, Людмила Бурда, Вікторія Бей, Соломія Весоловська, Марія Якимів, Хор хорової школи «Дударик», Ансамбль Сестрички. 

У супроводі: Юлія Бортник, Ольга Ковальчук, Скоролітня Оксана фортепіано; Олег Ярема, Дем’ян Севериненко, Юрій Тюльпін гітара; Володимир Заборовський, Богдан Колодій акордеон; Кравченко Маріанна, Грицьків Марія скрипка; Богдан Кравченко бас гітара; Катерина Матвіїв ударні. 

Диригент Заслужений діяч мистецтв України Дмитро Кацал.

Поспішіть придбати квитки, поки ще є, за посиланням: soldout.ua.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *