ОСТАННІ НОВИНИ

Через ЦНАП на Львівщині проводили махінації з нерухомістю

Наталя Дуляба

|

На Львівщині викрили державного реєстратора, який, працюючи у ЦНАПі, підробив право власності на недобудовану нерухомість. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівської області.

Йдеться про 31-річного мешканця Львівського району, державного реєстратора одного з Центрів надання адміністративних послуг. За даними слідства, він підробив дані щодо права власності на об’єкт незавершеного будівництва, несанкціоновано змінивши інформацію в автоматизованій системі Державного реєстру речових прав.

При цьому ця недобудована нерухомість розташована на земельній ділянці комунальної власності. Інформації щодо того, чия саме це земля, чи інші деталі правоохоронці не надають.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.362 (несанкціоновані дії з інформацією, яка обробляється в електронно-обчислювальних машинах, автоматизованих системах, комп’ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї).

Санкція статті передбачає покарання – штраф від 2000 до 4000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або до двох років виправних робіт.

Державному реєстратору вже оголосили підозру, наразі триває слідство.

Нагадаємо, нещодавно у Львові викрили держреєстратора ЦНАПу, який допоміг вкрасти чужу квартиру.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *