У Львові п’яний водій намагався підкупити патрульних хабарем

Наталя Дуляба

|

У Львові водій, рівень алкоголю у крові якого перевищував норму майже у 15 разів, хотів підкупити правоохоронців 5000 грн хабара. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Випадок стався нещодавно на вул. Івана Франка. Тут правоохоронці зупинили автомобіль ВАЗ-2106, який їхав смугою руху для автобусів.

Спілкуючись із 36-річним водієм, інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Щоб не проходити перевірку, чоловік спробував домовитися з патрульними, на що отримав попередження про відповідальність за такі дії.

Зрештою водій погодився пройти перевірку на Drager’і. Результат показав 2,97 проміле алкоголю у крові, що майже у 15 разів перевищує допустиму норму.

«Під час складання протоколу за нетверезе керування водій підійшов до службового автомобіля. Відчинивши двері, він поклав на сидіння 4000 грн, а ще 1000 грн пообіцяв надіслати на банківську картку. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу», – йдеться у повідомленні.

Тепер порушнику загрожує не лише адміністративна, а й кримінальна відповідальність за ст. 369 (пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ. Справою займаються слідчі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *