ОСТАННІ НОВИНИ

Українські захисники знищили вночі 21 з 23 ворожих ракет

Ольга Денисяка

|

Під час нічної повітряної атаки російських окупантів українські сили протиповітряної оборони знищили 21 із 23 крилатих ракет типів Х-101 та Х-555, а також 2 дрони. Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

За його інформацією, близько 04:00 год. російські окупанти атакували Україну із літаків стратегічної авіації Ту-95 з району Каспійського моря.

«Підрозділами зенітних ракетних військ Повітряних Сил ЗС України у взаємодії із ППО інших складових Сил оборони знищено 21 із 23 крилатих ракет Х-101/Х-555, а також два БпЛА оперативно-тактичного рівня», – йдеться в повідомленні.

Цілі знищено у зонах відповідальності повітряного командування «Центр», повітряного командування «Схід» та повітряного командування «Південь».

Як повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, під час повітряної атаки ворога сили протиповітряної оборони збили в районі Києва 11 крилатих ракет та 2 безпілотники.

«Жертв серед цивільного населення та руйнувань житлових об’єктів чи інфраструктури не зафіксовано. Інформація перевіряється і уточнюється», – додав голова КМВА.

Зазначимо, що під час обстрілу російськими військами міста Дніпро загинули молода жінка і 2-річна дитина.

В Умані Черкаської області російська ракета влучила у житловий будинок. Загинули 10 людей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *