ОСТАННІ НОВИНИ

Атака на Дніпро: загинула жінка з дитиною

Анастасія Диняк

|

Росіяни 28 квітня обстріляли Дніпро, унаслідок чого загинули жінка та дворічна дитина. Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

«Рано вранці російська армія вчинила масовану атаку на Дніпропетровщину. Військові з повітряного командування «Схід» збили 7 крилатих ракет. Проте є негативні наслідки», – йдеться у повідомленні.

У Дніпрі зруйнований приватний будинок. Загинули 2-річна дівчинка та 31-річна жінка. Ще троє людей постраждали. 58-річного чоловіка та 57-річну жінку у стані середньої тяжкості госпіталізували. 31-річний чоловік лікуватиметься амбулаторно.

Окрім того, зруйновано будівлю приватного підприємства. Там сталася пожежа. Наразі її ліквідовано.

«Досі вогнеборці працюють на іншому об’єкті, який понівечено через ворожу атаку. Горить будівельна база. Полум’я охопило 400 кв метрів. На цю хвилину його вдалося локалізувати. Постраждала 70-річна жінка. Лікарі надали їй допомогу, від пережитого оговтуватиметься вдома», – додав Лисак.

Також вночі ворог з артилерії  обстріляв Червоногригорівську громаду Нікопольського району. Ніхто не постраждав. Наслідки уточнюються.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *