ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили ще двох прихильників «руского міра»

Ольга Денисяка

|

Кіберфахівці Служби безпеки України викрили ще двох інтернет-агітаторів, які відкрито підтримували збройну агресію Росії проти України. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі СБУ.

Зловмисниками виявились мешканці обалсті, які в одній із заборонених соціальних мереж, поширювали наративи Кремля та виправдовували війну розв’язану Росією. 

«Один з них активно прославляв злочинні дії окупанта та заперечував збройну агресію рф. Інший чоловік публічно закликав до продовження агресивної війни з боку ворога», – йдеться в повідомленні.

Зловмисникам вже повідомили про підозри, відповідно до вчинених злочинів. Першому з них – за ч.2 ст.436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників) КК України.

Інший фігурант справи відповідатиме перед законом згідно ст. 436 (пропаганда війни) КК України. Матеріали справи скерували до суду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *