Антитіла анонсували великий концерт у звільненому Криму

Наталя Дуляба

|

Гурт «Антитіла» оголосив про проведення великого концерту у деокупованому Криму. Він відбудеться 23 серпня 2024 року на стадіоні «Авангард» в Ялті. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі музикантів.

Музиканти наголошують: вони не сумніваються у тому, що Україна визволить з-під російської окупації свій Крим. Відтак гурт уже анонсує свій стадіонний концерт у Ялті.

«Антитіла впевнені, що влітку 2024 року ми всі зможемо зібратися у звільненій від російських окупантів українській Ялті і прикрасити жовто-блакиттю, сучасною українською музикою усе південне узбережжя Криму. Ми зіграємо наші найкращі пісні, які українці люблять і знають і разом святкуватимемо українську Перемогу», – йдеться у повідомленні.

Вхід на концерт для дітей до 8 років буде безкоштовним. Квитки доступні вже за цим посиланням.

Додамо, учасники «Антитіл», зокрема фронтмен Тарас Тополя, із початку повномасштабного вторгнення воює на фронті і рятує поранених військових.

Також гурт нещодавно завершив європейську частину свого туру, після якого закупив 500 турнікетів для 130 батальйону тероборони ЗСУ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *