ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию надзвичайник врятував людину під час епілептичного нападу

Наталя Дуляба

|

У Стрию рятувальник Роман Веклич оперативно надав домедичну допомогу жінці, яку серед вулиці застав напад епілепсії. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні ДСНС Львівщини.

Випадок стався у середу, 26 квітня, на вул. Незалежності у Стрию. Рятувальник Роман Веклич після чергування приїхав у місто у справах і став свідком, як невідома жінка впала посеред вулиці, ймовірно, з епілептичним припадком.

Поки небайдужі викликали «швидку», Роман Веклич кинувся надавати домедичну допомогу. Завдяки своїм навичкам та досвіду в рятувальних роботах, він допоміг стабілізувати стан потерпілої до приїзду медиків.

«Добрий вчинок Романа Веклича став справжнім виявом небайдужості та вміння надавати першу допомогу у критичний момент. Цей випадок показав, як важливо мати людей, які не залишаються байдужими у складних ситуаціях та володіють навичками надання першої допомоги», – прокоментували у ДСНС Львівщини.

Сам Роман Веклич працює рятувальником у 24 державній пожежно-рятувальній частині м. Сколе.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *