ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові демонтували МАФ, де торгували алкоголем

Ольга Денисяка

|

На вулиці І. Виговського у Львові демонтували кіоск площею 234 м кв, де продавали алкоголь. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Як інформує департамент містобудування, ця тимчасова споруда за адресою вул. І. Виговського, 69 була розміщена без правових підстав, не мала паспорта прив’язки та не була внесена до Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності. Що більше, у кіоску площею 234 м кв. продавали алкоголь.

«У Львові, нагадаємо, згідно з ухвалою ЛМР від грудня 2019 року, заборонено продаж алкоголю в тимчасових спорудах. Ця ухвала має принципове значення для міста, і підприємець мав достатньо часу та можливість самостійно демонтувати кіоск, але не зробив цього. Власник та орендарі кіоску тільки забрали товар. А споруду демонтували працівники КП “Адміністративно-технічне управління”. Щоб демонтувати цей МАФ, комунальники витратили чотири дні», – інформують у департаменті містобудування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *