ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться конференція для освітян з усієї України

Анастасія Ткаченко

|

28 квітня у Львові відбудеться масштабний захід «Магістральний EdCamp Lviv 2023» для педагогів з усієї України. Про це Львівському порталу повідомили пресслужбі Львівської міської ради.

Так, 28 квітня з 8:00 год. до 18:00 год. 16 топових спікерів та 150 педагогів з усієї України візьмуть участь у «Магістральному EdCamp Lviv 2023». Захід відбудеться у ліцеї «Львівський», що на вул. Лисинецька, 3.

Тема цьогорічної конференції – «Учительство в епоху змін: професійна трансформація». Мета заходу – це розвиток та можливість для освітян поділитися досвідом.

«Це одноденна конференція для освітян з усієї країни, яка проходитиме у форматі майстер-класів, обговорень та панельних дискусій для навчання учителів сучасних педагогічних практик та методик, вивчення та аналізу розкриття та розвитку здібностей, талантів і можливостей кожної дитини на основі партнерства між учителем, учнем і батьками. Також програма передбачає спеціальну сесію для посилення стійкості, виявлення потреб з відновлення у громадах та планування стратегічних і фінансових кроків», – зазначили у мерії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *