ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові запрацювали мобільні пункти вакцинації

Ольга Денисяка

|

З нагоди Всесвітнього тижня імунізації, управління охорони здоров’я Львівської міської ради запрошує до участі в кампанії «Дні любові до вакцинації». Мобільні пункти діятимуть у різних локаціях міста із понеділка, 24 квітня, до суботи, 29 квітня. Тож усіх охочих зробити щеплення, аби захистити себе від хвороб, запрошують приходити. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Зокрема, щоденно – із понеділка до суботи включно, із 10:00 до 18:00 пункт вакцинації діятиме у Центрі Довженка, що на Сихові. Також у понеділок з 10:00 до 14:00 медики викцинуватимуть у модульному містечку на Сихові. У вівторок мобільний пункт діятиме з 10:00 до 14:00 на вулиці Самчука. В середу – з 10:00 до 14:00 на Головному залізничному вокзалі, а у п’ятницю – з 10:00 до 14:00 в поліклініці на вулиці Симоненка. Детальніший графік – у прикріпленні нижче.

Вакцинуватись можна від таких небезпечних хвороб, як поліомієліт, дифтерія та правець, гемофільна інфекція тощо (згідно з календарем профілактичних щеплень), а також від COVID-19.

«На сьогодні вакцинація залишається єдиним надійним способом уберегти себе від важких інфекцій, серед яких і коронавірус. Важливо розуміти, що зараз люди активно мігрують як в межах країни, так і поза її межами, а це постійні скупчення великої кількості людей, плюс стреси і хвилювання, ослаблений імунітет. Все це, на жаль, сприяє швидшому поширенню інфекцій, тому невакциновані люди є у небезпеці. Дуже просимо подбати про своє здоров’я та здоров’я своєї дитини і зробити планові щеплення», – наголошують в управлінні охорони здоров’я ЛМР.

За детальнішою інформацією щодо вакцинації – звертайтеся за тел.: 067-726-44-26 (Олеся Динишенко).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *