ОСТАННІ НОВИНИ

На Житомирщині парафіянка УПЦ МП зіпсувала меморіал вбитих росіянами дітей

Ольга Денисяка

|

20 квітня селі Попільня в Житомирській області парафіянка Московського патріархату зіпсувала банер з інформацією про вбитих росіянами дітей. Про це повідомили у Територіальній обороні Попільнянської громади.

Так, банер був розміщений на огорожі Свято-Миколаївського храму присвячений пам’яті загиблих дітей від рук російських окупантів, який напередодні встановила ініціативна група релігійної громади ПЦУ.

Там були іграшки та писанки від дітей Попільнянщини. Також до цієї імпровізованої стіни пам’яті небайдужі мешканці приносити квіти та дитячі іграшки.

Невдовзі до банера прийшла жінка, яка почала вигукувати антиукраїнські гасла,  вирізала з банера слово «російські», забрала  писанки і сказала, що цьому не місце біля російської церкви».

«Ця жінка являється прихожанкою московського попа Петра Лисоса, який і надоумив її зробити таке , що в нормальної людини в голові не вкладається. І направив спостерігати за цим своїх підданих московських попів. Попільнянці, тепер ви бачите, яка людина жила всі роки поряд з вами, прикриваючись  маскою священника», – йдеться у повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *