ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія знову продала нерухомість громади

Андрій Котенський

|

Управління комунальної власності Львівської міськради продало перший поверх будинку №7 на вул. Зеленій за 16 млн грн. Йдеться про нежитлові приміщення першого поверху площею 64,5 м2, повідомляє Львівський портал.

Майно виставили на продаж 2 квітня через електронний аукціон Prozorro Продажі зі стартовою ціною 3,8 млн грн. Приміщення не перебували в оренді, а сама будівля не є пам’яткою культурної спадщини.

Аукціон відбувся на електронному майданчику Prozorro. Продажі 20 квітня. Купити приміщення зголосилися девʼять учасників. Переможцем аукціону стало ТзОВ «Хабітат Юкрейн», що запропонувало майно за 16 млн грн. Ціна за квадратний метр склала понад 248 тис. грн. 20 квітня управління комунальної власності ЛМР повідомило фірмі про намір підписати угоду купівлі-продажу.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Хабітат Юкрейн» зареєстроване у Львові майже 12 років тому на пл. Ринок, 20 та займається будівництвом. На 99% компанія належить львів’янину Віталію Курилишину. Власником 1% є керівник фірми Тарас Хмеловський – інвестор «Універмагу на Ринку» та голова Комітету підприємців Львівщини.

Нещодавно Львівська міськрада продала будівлі громади на Підзамчі за ціною 545 доларів за 1 м2.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *