ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин хотів ввезти з Польщі 23 тонни одягу, прикриваючись гуманітаркою

Наталя Дуляба

|

На кордоні з Польщею затримали львів’янина, який намагався ввезти 23 тонни одягу під прикриттям гуманітарного вантажу. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській митниці.

Випадок стався у пункті пропуску «Краковець – Корчова», куди прибув 35-річний львів’янин за кермом вантажівки Volvo. Згідно з декларацією, поданою до митного контролю, він перевозив із Польщі 23 тонни одягу для одного з гуманітарних фондів в Україні.

Однак митники спільно з правоохоронцями встановили, що насправді цей фонд не очікував жодної допомоги з-за кордону, а з часу реєстрації взагалі не вів благодійної діяльності.

На фото можна побачити, що мешканець Львова перевозив у мішках новий одяг із бирками. Весь вантаж у нього вилучили, наразі встановлюється його вартість.

За цим фактом складено адмінпротокол за ч.1 ст.483 Митного кодексу України (переміщення товарів із приховуванням від митного контролю).

Санкція статті передбачає конфіскацію товарів та накладення штрафу, який становить 100% їхньої вартості.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Львівська митниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *