ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові нагородили військових, які визволяли Ірпінь

Ольга Денисяка

|

Очільник Національної академії сухопутних військ Павло Ткачук вручив нагороди військовим Академії та 184-го Навчального центру вишу, які брали участь у визволенні міста Ірпінь у березні минулого року. Про це Павло Ткачук повідомив у Facebook.

«Сьогодні мав виняткову честь і приємність вручити державні нагороди військовослужбовцям Національної академії сухопутних військ та 184-го Навчального центру нашого вишу, які брали участь у визволенні міста Ірпінь у березні минулого року», – йдеться в повідомленні.

Як повідомив Павло Ткачук, зведена механізована рота і курсанти факультету бойового застосування військ, разом із побратимами з інших бойових частин Сил оборони України, зірвали російський бліцкриг, відстояли Київ та вигнали загарбників з півночі України.

«Пишаємося курсантами-артилеристами, танкістами, інженерами, фахівцями морально-психологічного забезпечення, військовослужбовцями наших навчальних центрів, які виявили мужність і героїзм при визволенні інших міст нашої Батьківщини. Дякую вам, панове курсанти, сержанти та солдати за службу, звитягу, за вірність Військовій Присязі й традиціям Національної академії!», – додав очільник НАСВ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *