ОСТАННІ НОВИНИ

На мистецькому аукціоні у Львові збиратимуть кошти на дрони для 103 бригади тероборони

Наталя Дуляба

|

У суботу, 22 квітня, у Львівській національній філармонії відбудеться благодійний аукціон «Сила мистецтва», під час якого збиратимуть 1,5 млн грн на безпілотники для бійців 103 бригади територіальної оборони. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

На аукціон виставили картини українських художників та графіків, роботи скульпторів, в тому числі митців зі Львова. Із повним переліком лотів можна ознайомитися за цим посиланням.

Завдяки благодійному аукціону хочуть зібрати 1,5 млн грн на закупівлю двох безпілотних комплексів (БпАК) «Валк-1» (відомий як «Валькірія») для 103 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ. Ця техніка українського виробництва призначена для ведення аеророзвідки й коригування артилерійського вогню.

На придбання цих комплексів підуть гроші, отримані від продажу лотів, а також від реалізації квитків. Тому просто прийшовши на захід і купивши вхідний білет, ви вже долучитеся до збору. Квитки доступні тут.

«Ми віримо, що разом з усіма небайдужими людьми, які безупинно працюють на перемогу України в цій війні з імперією зла, ми справимось і зберемо необхідну суму. Договір із виробником уже уклали, передоплату здійснили», – кажуть організатори.

Музичний супровід благодійного аукціону вестиме симфонічний оркестр «INSO-Lviv».

Захід організовують у співпраці симфонічного оркестру «INSO-Lviv», галереї «Home of Arts Lviv» та Ветеран медіа.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *