ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові створюють центр для медичних релокованих підприємств

Ольга Денисяка

|

На території Першого медичного об’єднання Львова встановили виробничу споруду, площею 450 кв.м, для розміщення релокованих підприємств, які виробляють протези, та для муніципальної майстерні з виробництва протезів. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Тут передбачені окремі кімнати для релокованих підприємств та спільна протезна майстерня, де буде встановлено обладнання для ламінування та карбонізації протезів. Технічне завдання споруди та внутрішнє облаштування обладнанням розроблено спільно з провідними світовими компаніями з виробництва протезів Esper Bionics та Ottobock.

В управлінні інвестицій та проектів Львівської міської ради зазначають, що місто спільно з Програмою розвитку ООН напрацьовує положення, відповідно до якого обиратимуть підприємства, які у майбутньому на пільгових умовах розміщуватимуться у цьому центрі. Попередньо, пільгова оренда передбачається терміном на 2 роки. Грантова підтримка Програми розвитку ООН становить 5,5 млн грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *