ОСТАННІ НОВИНИ

Зросла кількість жертв атаки рашистів по Слов’янську. Оновлено

Андрій Котенський

|

З-під завалів п’ятиповерхівки у Слов’янську дістали тіло чергового загиблого. Таким чином за цією адресою станом на цю годину вже відомо про 7 загиблих, 2 поранених. Про це повідомив голова військової адміністрації Донецької області Павло Кириленко.

За оперативною інформацією, під завалами будинку ще можуть бути люди. Аварійно-рятувальні роботи тривають.

Нагадаємо, що 14 квітня російські терористичні війська здійснили масовану ракетну атаку на Слов’янськ. Станом на вечір 14 квітня було відомо про 8 загиблих внаслідок удару по Слов’янську та 21 пораненого. Вранці 15 квітня кількість загиблих зросла до дев’яти, серед них є 2-річна дитина.

Врятувати вдалося трьох людей, в тому числі 14-річну дівчину.

Як попередньо встановило слідство, російські війська 14 квітня гатили по житлових районах Слов’янська зі систем С-300. Ударами зруйновано кілька поверхів у багатоквартирних будинках.

Загалом у місті пошкоджено 5 багатоповерхівок, 5 приватних будинків, магазин, школу, приміщення господарського центру, 3 автомобілі.

ОНОВЛЕНО. Станом на 20.00 з-під завалів дістали 15 людей: 5 (у тому числі, 14-річну дівчинку) вдалося врятувати, 10 (серед них дворічний хлопчик) загинули.

Загалом по Слов’янську було випущено 8 ракет із ЗРК «С-300».
Жервами цієї атаки стали 39 людей: 15 із них загинули, 24 були поранені.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *