ОСТАННІ НОВИНИ

На Великдень рашисти обстріляли дві церкви

Андрій Котенський

|

Російські військові на Великдень обстріляли дві церкви в Запорізькій та Дніпропетровській областях, повідомляє Львівський портал.

За даними ДСНС України, в ніч на 16 квітня – Велике Воскресіння Христа, російська армія завдала ракетного удару по Запорізькому району. На фото – зруйнована ворожою ракетою церква у населеному пункті передмістя Запоріжжя.

Це жорстока ілюстрація того, яке насправді обличчя мають цінності «руского міра», що прикриваючись спотвореними ідеями православʼя руйнують, знищують, паплюжать найсвятіше.

Водночас за процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування через обстріл окупантами храму у місті Нікополь на Дніпропетровщині.

Як стало відомо, 16 квітня 2023 року збройні сили РФ здійснили артилерійський обстріл по житловим кварталам міста Нікополя. Пошкоджень зазнали житлові будинки, господарчі споруди, автомобілі та храм. Внаслідок влучання поранено двох громадян, які перебували на території церкви.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *