ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині п’яна водійка натравила пса і напала із мачете на поліцейських

Андрій Котенський

|

На Львівщині затримали нетверезу громадянку, яка втекла з місця ДТП та нападала з мачете на поліцейських. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

Затримана, 46-річна мешканка одного з сіл Стрийського району, пошкодила службовий автомобіль правоохоронців, завдавши по ньому кілька ударів великим ножем.

За даними відомства, 15 квітня, близько 12.30 на оперативну лінію 102 за допомогою звернувся мешканець одного із сіл Стрийського району. За словами заявника, його сусідка, виїжджаючи зі свого подвір’я автомобілем «Пежо», вчинила ДТП (зіткнулась із сусідською огорожею), після чого поїхала у невідомому керунку. На щастя, потерпілих внаслідок аварії не було.

До розшуку порушниці були задіяні співробітники Стрийського районного управління поліції і невдовзі екіпаж відділу реагування патрульної поліції виявив його на одній із вулиць села.

Побачивши правоохоронців, зловмисниця почала втікати до свого будинку. На законні вимоги поліцейських вона не реагувала, натомість натравила на правоохоронців свого пса бійцівської породи, погрожувала фізичною розправою та кілька разів вдарила мачете по службовому автомобілю.

Застосувавши спецзасоби, поліцейські затримали зловмисницю. Під час

медичного освідчення підтвердилась підозра, що жіночка перебувала у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури відкрили кримінальне провадження за фактом погрози та насильства щодо працівників правоохоронного органу.

Якщо вину пані доведуть то їй може загрожувати до трьох років тюрми. Окрім того, зловмисницю буде притягнуто до адміністративної відповідальності за: керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, скоєння ДТП, залишення місця ДТП, керування транспортним засобом без відповідних документів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *