ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили виробництво фальсифікованої горілки й коньяку

Наталя Дуляба

|

На території Львівщини викрили нове підпільне виробництво алкоголю. Фальсифіковану горілку та коньяк продавати під виглядом відомих марок. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, налагодила нелегальне виробництво фальсифікованих алкогольних напоїв група осіб. Де саме вони облаштували його, прокурори не уточняють, лише кажуть, що на території Львівської області.

Зловмисники виробляли фальсифіковані лікеро-горілчаних напої, а також марки акцизного податку. Спеціалізувались в основному на підробці горілки та коньяку.

Продукцію реалізовували на території Львівщини з підробленими акцизними марками та фальсифікували під видом українських брендів.

Під час обшуків виявлено та вилучено обладнання для виробництва алкогольної продукції, 350 л спирту, підроблені марки акцизного податку, пляшки, понад 1,3 млн грн та автомобіль.

Наразі вирішується питання щодо накладення арешту на все це майно.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.199 та за ч.1 ст.204 ККУ (незаконне виробництво та реалізація підакцизних товарів). Слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *