ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині почали самовільне будівництво відпочинкового комплексу на березі річки

Анастасія Диняк

|

На території Сокальської територіальної громади чоловік почав самовільне будівництво відпочинкового комплексу на березі річки, який орендував нібито для риборозведення. Про це повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

Так, за даними правоохоронців, чоловік є орендарем земельної ділянки на території Сокальської територіальної громади, яка призначена для риборозведення, площею майже 16 гектарів. Територія відноситься до категорії земель водного фонду, де будівництво споруд заборонено.

Однак, на вказаній ділянці орендар розпочав самовільне будівництво будинків для відпочинку з терасами. І з метою узаконити ці самобуди звернувся з позовом до районного суду про визнання права власності.

Проте, вивчивши законність вищевказаного рішення районного суду, прокуратурою подано апеляційну скаргу і судом скасовано таке, як незаконне.

Окрім цього, триває судовий розгляд, щоб усунути всі порушення закону, щодо звільнення самовільно зайнятої ділянки шляхом знесення будинків відпочинку та повернення землі громаді.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *