ОСТАННІ НОВИНИ

Академія сухопутних військ провела День відкритих дверей для школярів

|

Понад півсотні львів’ян-старшокласників ознайомились зі специфікою підготовки офіцерських кадрів в межах Дня відкритих дверей у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі НАСВ.

Військові освітяни відповідали на питання школярів, що потенційно можуть виявити бажання пов’язати своє життя з військовою справою.

Найбільше молодь цікавили деталі вступної кампанії, вимоги до вступників та залучення курсантів Академії до міжнародної співпраці.

Юнаки та дівчата ознайомились з умовами навчання та побуту майбутніх офіцерів, оглянули територію навчального закладу, а сьогоднішні курсанти розлогіше розповіли їм про діяльність вишу й професійні перспективи її вихованців.

Гості мали можливість особисто побачити зразки сучасного озброєння та військової техніки, дізнатися про наявну в Академії навчально-матеріальну базу та, навіть, перевірити влучність у стрільбі на оптико-електронних тренажерах, ознайомитись із цифровими симуляторами бойових машин – БМП і танків.

Окрім того, гості навчального закладу ознайомились з історією та сучасністю Національної академії, оглянувши експозицію музею вишу.

За словами старшокласників, серед яких чимало й дівчат, такі заходи є вкрай необхідними, адже допомагають остаточно визначитися із вибором професії та обрати військову спеціальність, що дасть змогу ефективно реалізувати власний потенціал.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *