ОСТАННІ НОВИНИ

На Великодні свята до кладовищ у Львові курсуватиме більше транспорту

Ольга Денисяка

|

До Великодніх свят у Львові підсилять роботу громадського транспорту, який курсує до міських цвинтарів. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Так, 16 – 17 квітня та 22 – 23 квітня на тролейбусному маршруті №31, який їде до Сихівського кладовища, курсуватиме 4 транспортні одиниці. А на автобусному маршруті №55, який їде до Голосківського цвинтаря, працюватиме 2 машини.

Нагадаємо, мешканців просять не приносити і не залишати на могилах своїх рідних  паски чи інші продукти харчування. Адже залишена їжа приваблює птахів та безпритульних тварин, які розтягують її по кладовищу та  можуть оскверняти могили.

Зазначимо, цієї неділі, 16 квітня, вірні Української греко-католицької церкви та Православної церкви України святкуватимуть Воскресіння Христове. Через воєнний стан нічних Богослужінь не буде, відтак віряни зможуть долучитися до молитви ввечері перед комендантською годиною та вранці після неї. Розклад богослужінь у храмах – за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *