ОСТАННІ НОВИНИ

Міноборони повернуло собі нерухомість у Львові за 222 млн грн

Наталя Дуляба

|

Через суд у приватного навчального закладу відібрали приміщення на вул. Мазепи у Львові, яке належить Міністерству оборони України. Про це Львівському порталу повідомили у Спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Західного регіону.

Правоохоронці не вказують точну адресу нерухомості. Відомо, що приміщення площею майже 5000 м кв розташоване на вул. Гетьмана Івана Мазепи у Львові і його вартість оцінюють у 222 млн грн.

Цей об’єкт належить Міністерству оборони, однак тривалий час тут діяв приватний навчальний заклад. Оскільки він не поспішав звільняти приміщення, прокурори подали у суд.

«Після беззаперечних доказів, наданих прокурорами, освітній заклад, який тривалий час не поспішав звільняти приміщення, цьогоріч у березні добровільно повернув вказану нерухомість оборонному відомству», – йдеться у повідомленні.

Крапку у цій історії поставив Господарський суд Львівської області, який став на бік Міноборони і постановив, аби приватний навчальний заклад з’їхав із приміщення.

Наразі прокурори також вивчають, чи достатньо є підстав для того, аби стягнути шкоду, завдану міністерству.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *