ОСТАННІ НОВИНИ

З початку квітня на війні в Україні загинули четверо бійців з Грузії

Анастасія Диняк

|

В Україні на війні загинув Арсен Кецбая уродженець грузинського міста Зугдіді. Це вже четвертий загиблий боєць з Грузії з початку квітня. Про це пише видання «Новости-Грузия».

Про смерть бійця сповістили його товариші по службі. Зазначається, що Кецбая останні роки жив в Україні та служив у лавах ЗСУ. Інформації про обставини його загибелі немає.

У виданні також додають, що це вже щонайменше четвертий загиблий на війні грузин з початку квітня. 1 квітня стало відомо про смерть 29-річного Михаїла Мазанашвілі родом із Горійського муніципалітету.

Ще через два дні повідомили про загибель під Бахмутом 32-річного уродженец села Кизил-Кіліса у регіоні Квемо-Картлі Давида Кучукяна та 44-річного Вахтанга Барабадзе, який був одним із 24 грузинських добровольців, які потрапили до минулорічного квітневого списку Слідчого комітету РФ.

Нагадаємо, у грудні 2022 року в оточення російських окупантів під Бахмутом на Донеччині потрапила група грузинських добровольців. Тоді п’ятеро бійців загинули.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *