ОСТАННІ НОВИНИ

У ліфті львівської багатоповерхівки виявили тіло 47-літньої жінки

Андрій Котенський

|

У Львові в ліфті на вулиці Мазепи, 13-а. виявили тіло жінки. На місці працює слідчо-оперативна група. Наразі причини смерті невідомі. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

У поліції повідомили, що жінку без ознак життя виявили сьогодні в обід, у кабіні ліфта на 6 поверсі, на якому проживає жінка.

На місці події також присутня заступниця  міського голови з житлово-комунальних питань Ірина Маруняк разом із керівником «Львівсвітла».

«Виїхавши на місце ми виявили, що жінка доїхала до свого поверху, тож падіння кабіни ліфта не було. Зараз слідчо-оперативна група тут, на місці, і з’ясовує всі обставини», –  сказала Ірина Маруняк.

За даними депутата Львівської міської ради Ігоря Зінкевича, жінка піднімалася з першого на 6 поверх де її і виявили в ліфт.

«Тіло жінки понівечене так наче як щось її потягнуло в ліфті. Від цих травм вона померла. На місці слідчі які встановлюють причину смерті», – повідомив Ігор Зінкевич.

Жінка була вдовою, у неї  залишилося двоє неповнолітніх дітей 10 і 12 років. Із дітьми вже працюють фахівці управління «Служба у справах дітей».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *