ОСТАННІ НОВИНИ

На Волині знайшли застреленим начальника прикордонної застави

Анастасія Диняк

|

Правоохоронці не виключають версію самогубства начальника прикордонної застави на Волині, який приїхав на виклик про підрив на міні транспорту. Про це повідомляє Конкурент TV.

Так, 6 квітня поблизу села Пулемець на міні підірвався екскаватор з прикордонником, який проводив інженерні роботи з укріплення кордону. Військовослужбовець ДПСУ під час вибуху не постраждав.

На місце події викликали начальника прикордонної застави, однак згодом чоловіка знайшли застреленим.

«Невдовзі на місце події прибули начальник прикордонної застави разом з інспектором прикордонної служби. Після огляду території начальник відійшов нібито зателефонувати і через деякий час пролунав звук, схожий на постріл. Начальника застави знайшли неподалік від місця події з вогнепальним пораненням у голову», – розповіла речниця теруправління Державного бюро розслідувань у Львові Тетяни Муравель.

Наразі тривають слідчі дії та встановлюються обставини інциденту. Правоохоронці розслідують справу за статтями 115 та 425 Кримінального кодексу (Умисне вбивство з позначкою самогубство та недбале ставлення до військової служби).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *