ОСТАННІ НОВИНИ

На трасі Львів–Ужгород в потрійній ДТП постраждало шестеро людей

Андрій Котенський

|

На Львівщині внаслідок потрійної ДТП травмовані шестеро осіб, серед яких двоє неповнолітніх. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 6 квітня, близько 08.10, на автодорозі Львів–Самбір–Ужгород між селами Хлопчиці та Вістовичі Самбірського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення трьох транспортних засобів: автомобіля Toyota Avensis, яким керувала 35-річна львів’янка, вантажівки MAN під керуванням 55-річного мешканця Львова та мікроавтобуса Fiat Ducato, яким керував 60-річний житель одного з сіл Самбірського району.

Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичних закладів: водійка легковика та двоє пасажирок – львів’янки віком 8 і 14 років, а також водій мікроавтобуса та двоє його пасажирів – 32-річна жінка і 55-річний чоловік, обоє – мешканці Самбірського району.

За фактом ДТП порушили кримінальну справу. Винуватцю аварії загрожує до трьох років тюрми із позбавленням права керувати автомобілями ще на три роки.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Раніше повідомлялось, що у Карпатах мікроавтобус розтрощило від зіткнення з вантажівкою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *