ОСТАННІ НОВИНИ

На Рівненщині чоловік зарізав вагітну дружину

Андрій Котенський

|

На Сарненщині Рівненської області поліцейські затримали чоловіка за вбивство вагітної дружини. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Рівненщини.

6 квітня, близько першої години ночі, до правоохоронців надійшло повідомлення від 54-річної жительки села Дроздинь колишнього Рокитнівського району, що від завданих ножових поранень зятем померла її 20-річна донька.

Поліцейські встановили, що того дня між подружжям, які проживали у селі Старе Село, сталася чергова сварка. 20-річна дружина, яка була при надії, поїхала до батьків у село Дроздинь. Услід за нею приїхав і 27-річний чоловік. Після чергового з’ясування стосунків він зайшов за нею у спальню із узятим на кухні ножем і наніс, попередньо, три удари в шию дружині. Від отриманих травм жінка померла до приїзду медиків.

Зловмисник, який був у стані алкогольного сп’яніння, із місця події втік – його на околиці села оперативно розшукали працівники карного розшуку та доставили до відділення поліції.

Підозрюваного помістили до ізолятора тимчасового тримання. Нелюду загрожує від 10 до 15 років за ґратами або довічне ув’язнення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *