ОСТАННІ НОВИНИ

У «Краківці» трьох митників викрили на хабарництві

Ольга Денисяка

|

Трьох посадовців митного посту «Краківець» Львівської митниці та мешканця області викрили на отриманні хабарів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

В хабарництві підозрюють в.о начальника одного із відділів та двох інспекторам митного посту «Краківець» Львівської митниці, а також мешканця Львівщини.

За даними слідства, посадовці разом із місцевим мешканцем налагодили схему одержання хабарів. Чоловіки встановили так звану «таксу» та отримували неправомірну вигоду від громадян, які ввозили товари широкого вжитку на територію України. За ці гроші підозрювані обіцяли не створювати штучних перешкод при перетині кордону.

«Хабарі посадовці приносили на зберігання своєму спільнику – цивільній особі, яка не працює на митниці. Останній завжди перебував біля своїх спільників та завідував всією так званою касою», – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці задокументували неодноразове одержання фігурантами неправомірної вигоди. Їм повідомили про підозру за фактами одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Досудове розслідування триває. Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тривання під вартою, а також відсторонення службовців від займаних посад.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *