ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові поліцейський вимагав майже 120 тисяч гривень за закриття справи

Андрій Котенський

|

У Львові на хабарі затримали працівника поліції, що вимагав 3 000 доларів США за закриття кримінального провадження. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними відомства, викрито та повідомлено про підозру заступнику начальника сектору кримінальної поліції одного з райуправлінь поліції Львівської області за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди.

За даними слідства, поліцейський вимагав та отримав 3 000 доларів США за не притягнення особи до кримінальної відповідальності та закриття кримінального провадження.

Зокрема, в березні поточного року в одному із ресторанів Львова відбулась бійка, в результаті якої один з відвідувачів отримав легкі тілесні ушкодження. За вказаним фактом було відкрито кримінальне провадження.

В подальшому, незважаючи на відсутність будь яких претензій від потерпілої сторони, посадовець висунув батькові одного з учасників бійки вимогу про необхідність надання йому неправомірної вигоди. У разі відмови надати кошти правоохоронець обіцяв притягнути його сина до кримінальної відповідальності.

Відразу після одержання неправомірної вигоди, поліцейського-хабарника затримали.

Досудове розслідування триває. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.

Досудове розслідування здійснюється слідчими територіального управління ДБР у місті Львові.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *