ОСТАННІ НОВИНИ

Неповнолітній із Харкова видурив у львівської бабусі майже 300 тисяч

Андрій Котенський

|

Поліцейські затримали 17-річного серійного шахрая, який видурив у літньої львів’янки 7.3 тисяч доларів США. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, 77-річна пенсіонерка передала незнайомцю, який представився лікарем, 7,3 тисяч доларів США нібито для проведення термінової операції її доньці, яка, за словами зловмисника, отримала травми внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

31 березня близько 11.00 до потерпілої, 77-річної львів’янки, зателефонував невідомий чоловік, який представився лікарем та повідомив, що її донька потрапила у дорожньо-транспортну пригоду, отримала травми і для проведення їй термінової операції необхідні гроші. Пенсіонерка сприйняла цю вигадану історію на віру і в подальшому до неї додому приїхав незнайомець, якому вона передала кошти у сумі 7300 доларів США. Проте, невдовзі жінка з’ясувала, що в аварію її донька не потрапляла, а насправді вона стала жертвою шахрая.

Проведеними встановили, що до скоєння злочину причетний 17-річний житель Харкова, який тимчасово мешкав у Львові.

Орієнтування на зловмисника були надіслані в усі підрозділи поліції Львівщини та інших областей України і 2 квітня він був затриманий поліцейськими у Хмельницькій області під час скоєння подібного злочину.

За фактом шахрайстра проводять перевірку. Молодику загрожує до трьох років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють причетність підозрюваного до вчинення інших злочинів, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *