ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян запрошують на концерт до 70-річчя легендарної Квітки Цісик

Андрій Котенський

|

Пісні у її виконанні заставляють серце битися швидше! У 2023-му виповнюється 70 років від дня народження Квітки Цісик – видатної співачки українського походження. З цієї нагоди 11 травня у Театрі Заньковецької відбудеться концерт “Наша Квітка”, до якого залучають кращих викалістів Львова. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Квітка Цісик – це легендарна українська співачка, чий талант та голос знають і люблять мільйони людей не лише в Україні, але й за її межами. Її творчість відзначалась численними нагородами та преміями, а пісні стали класикою української естради.

У своїй творчості Квітка Цісик об’єднала в собі красу української мови та неймовірні мелодії, що вже багато років незабутньо звучать у серцях слухачів. Пісні з репертуару співачки, такі як “Черемшина”, “Де ти тепер”, “Коханий”, “Я піду в далекі гори” та ще багато інших, стали символом української культури.

 

Улюблені хіти Квітки Цісик прозвучать у виконанні кращих голосів Львова, а також великого духового оркестру під диригуванням Ярослава Горбаля. Художний керівник проєкту – Остап Майчик.

“Не пропустіть чудову нагоду насолодитись кращими піснями з репертуару Квітки Цісик у неймовірних виконаннях. Обирайте кращі місця для себе вже зараз!” – запрошують на концерт організатори.

Подія запланована на 11 травня. Початок о 19:00.

Квитки за посиланням: bit.ly

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *