ОСТАННІ НОВИНИ

Кобзарев очолив Благодійний фонд «Незламні»

Андрій Котенський

|

Благодійний фонд, що опікується національним реабілітаційним центром «Незламні» на базі Першого медичного об’єднання Львова, очолив Депутат Львівської обласної ради від партії «Самопоміч» Олександр Кобзарев. До цього він 13 років очолював комунальну установу Інститут міста. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

«Довкола відбуваються зміни, які не оминули і нас. Наш директор відтепер очолюватиме команду БО «БФ «Незламні»», – зазначили в КУ Інститут міста.

Додамо, призначенням нового директора та заступника КУ Інститут міста займається Наглядова рада установи разом із міським головою. До її засідання обов’язки керівника виконуватиме перший заступник директора Максим Терлецький.

Відомо, що Кобзарев народився 2 серпня 1978 року в місті Одеса, закінчив Одеський Державний Політехнічний Університет, спеціальність «Менеджмент організацій».

Із 2010 року перебрався до Львова де очолив комунальну установу Інститут міста (Львів). Від початку повномасштабного вторгнення Росії, пішов служити у Збройні Сили України.

Нагадаємо, що благодійний фонд «Незламні» заснували для залучення коштів на лікування та реабілітацію військових і цивільних у Національному центрі реабілітації «Незламні» у Львові. Ініціатива має амбасадорів серед відомих людей по всьому світу, також її підтримали на державному рівні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *