ОСТАННІ НОВИНИ

Українські хакери купили волонтеру з РФ секс-іграшки замість дронів

Наталя Дуляба

|

Українські хакери змінили замовлення на AliExpress російського волонтера та блогера Міхаіла Лучіна, тож замість дронів для війська окупантів той отримає секс-іграшок на 25 тисяч доларів. Про це повідомляють активісти спільноти «Кібер Спротив».

Росіянин Міхаіл Лучін займається блогерством, підтримує війну проти України й волонтерить на користь російської армії. Також він був приятелем загиблого внаслідок вибуху у кафе пропагандиста і «воєнкора» Владлена Татарського.

Українські хакери зламали профіль Лучіна на AliExpress замовили секс-іграшок та футболок з тризубом на 25 тисяч доларів. Кошти були використані з його волонтерської картки, їх росіянин планував витратити на купівлю безпілотників.

«Наш експонат підв’язав “волонтерську” картку до акаунта на AliExpress, а доступ до нього віддав нам. Тепер Міша збирає унікальну колекцію пенісів за 25 тисяч доларів, які мали піти на закупівлю БПЛА. Та замість дронів Міша тепер відправить окупантам фури фалоімітаторів, страпонів й інших корисних кожному росіянину речей, які ми замовили та оплатили з його картки на AliExpress», – кажуть у «Кібер Спротиві».

Скриншоти з AliExpress – Кібер Спротив. Натисніть на зображення для збільшення

Українські ІТвці розповіли Міжнародній розвідувальній спільноті InformNapalm, що Міхаіл Лучін вже не зможе скасувати зроблене замовлення, адже воно було зроблене ще 24-25 березня.

Єдиний варіант повернути витрачені 25 тисяч доларів – відправити назад товар, втім достеменно невідомо, наскільки китайські продавці захочуть приймати секс-іграшки.

«Міша Лучін не розуміє, що втратив не тільки гроші, а й довіру прихильників. Бо тепер вони точно знають, що гроші, які він збирав, пішли на іграшки для дорослих», – додають в InformNapalm.

Сам Міхаіл Лучін прокоментував ситуацію, спробувавши применшити втрати. Він запевнив, що гроші за більшу частину товарів зможе повернути.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *