ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові з'явилось нове мультифункціональне укриття

Андрій Котенський

|

На честь першої річниці молодіжного центру дизайну та медіа Pixlab в підвалі цього приміщення відкрили мультифункціональне укриття (вул. Городоцька, 285). Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Тепер молодь, що відвідає Pixlab, зможе вільно працювати та створювати різноманітний контент навіть під час повітряної тривоги. Окрім того, що це приміщення функціонуватиме як повноцінне укриття для всіх відвідувачів простору та мешканців району, воно обладнане усією необхідною технікою та меблями для навчання, роботи та створення різноманітного контенту.

Нагадаємо, що Pixlab – це перший в Україні простір дизайну та медіа, що входить у мережу молодіжних просторів «ТВОРИ!». Він займається розвитком сфери дизайну та прокачуванням українськомовного контенту. Для цього тут є спеціальна кімната із всією необхідною для запису аудіо- та відеоконтенту технікою. У просторі відбуваються івенти і курси, де навчають дизайну та медіаосвіті, а також функціонує безкоштовний коворкінг, де молодь може вільно працювати чи навчатися.

Фото до і після ремонту.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *