ОСТАННІ НОВИНИ

На ремонті дворика у Франківському районі «нагріли» 300 тисяч

Андрій Котенський

|

На ремонті дворика у Франківському районі міста Львова підрядника підозрюють у заволодінні понад 300 000 грн бюджетних коштів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Прокурори Франківської окружної прокуратури міста Львова завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно керівника приватного підприємства за фактами незаконного заволодіння бюджетними коштами та службовим підробленням документів.

За даними слідства, між очолюваним обвинуваченим підприємством та Франківською районною адміністрацією ЛМР було укладено договір на ремонт двору та внутрішньоквартальних доріг.

В подальшому, з метою заволодіння бюджетними коштами, фігурант видав завідомо неправдиві офіційні документи із завищеними обсягами виконаних робіт, а також технічних характеристик використаного матеріалу. Відповідну документацію подав для оплати замовнику.

Таким чином підряднику було безпідставно виплачено з міського бюджету понад 300 000 грн.

Якщо вину підрядника доведуть то йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *