ОСТАННІ НОВИНИ

За час повномасштабної війни у міських пологових Львова народилося 3723 немовлят

Андрій Котенський

|

У пологових будинках Третього медичного об’єднання Львова за час повномасштабної війни українки дали життя 3723 діткам. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Зокрема, у міському пологовому будинку №1 народилися 1994 дитини, а у пологовому відділенні 3-ї міської лікарні – 1729 малят.

До слова, українці, які вимушено переїхали з рідних міст до Львова через війну, отримують тут прихисток та необхідну допомогу, зокрема й медичну. Це як стаціонарна, так і амбулаторна допомога, планові щеплення тощо. За цей час лікування й консультації вже отримали понад 140 тисяч людей.

Нагадаємо, у Львові функціонують три територіальні медичні об’єднання: невідкладної (Перше ТМО), планової допомоги (Друге ТМО) та акушерства й гінекології (Третє ТМО). Власне Третє ТМО об’єднало міський клінічний пологовий будинок №1 та пологове відділення 3-ї міської лікарні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *