ОСТАННІ НОВИНИ

За бійку в кафе у Стрию, що призвела до смерті потерпілого, чоловік відсидить сім років

Андрій Котенський

|

У Стрию 30-річний житель Волинської області під час бійки проломив череп 33-річному місцевому мешканцю, який від отриманих травм помер у лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

За даними відомства, 30-річного жителя Волинської області визнано винним у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого та призначено покарання у виді семи років позбавлення волі.

«У Стрию, в одному з місцевих кафе, компанія чоловіків розпивала алкогольні напої. Також у це кафе зайшов обвинувачений разом зі своїми знайомими. Між чоловіками виникла словесна перепалка, в ході якої засуджений та 33-річний місцевий мешканець почали штовханину. Їх заспокоїли знайомі. Однак засуджений вирішив, що конфлікт не завершений, підійшов до потерпілого і умисне завдав удар кулаком в обличчя», – йдеться у матеріалах справи.

В результаті удару в потерпілого стався перелом основи та склепіння черепа та набряк головного мозку. З отриманою травмою його було госпіталізовано у лікарню. Однак від отриманих ушкоджень, через 8 днів, чоловік помер.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *