Львівська облрада вдвічі збільшила межі Трускавця

Ольга Денисяка

|

На засіданні 30 березня Львівська обласна рада погодила проєкт землеустрою щодо встановлення (змін) меж міста Трускавець. Площу міста збільшили понад вдвічі. «За» відповідне рішення проголосували 52 депутати, передає Львівський портал.

В листопаді минулого року Трукавецька міська рада вирішила збільшити межі міста і звернулась з відповідним проханням до Львівської облради.

У пояснювальній записці вказано, що згідно існуючих меж міста, площа становить 774 га. Після змін площа міста Трускавець становитиме 1656 га. У межі населеного пункту включать ділянки, які перебувають у власності фізичних та юридичних осіб.

«Сприятиме коректному обліку земель в межах та поза меж населеного пункту, усуненню спірних питань, ефективному управлінню цими територіями, їх належному оподаткуванню та стратегічному плануванню їх використання для потреб територіальної громади й області загалом», – так пояснили необхідність вказаного рішення.

Нагадаємо, в червні минулого року Львівська обласна рада погодила проєкт землеустрою щодо змін меж міста Броди. Площа міста зросла майже на 500 га.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *