ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканця Стрийщини судять за вбивство сина

Наталя Дуляба

|

На лаві підсудних опинився мешканець Стрийського району, який зарізав свого 47-річного сина. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

Слідство встановило, що в одному із сіл Стрийського району обвинувачений проживав разом із своєю дружиною та їхнім 47-річним сином.

Між чоловіками часто виникали конфлікти. Причиною було те, що син зловживає алкоголем, а оскільки він був безробітним, то гроші на випивку і прожиття брав у батьків-пенсіонерів.

Під час застілля між родичами виник черговий конфлікт, в ході якого батько взяв кухонний ніж та вдарив ним сина у спину.

Пораненого чоловіка госпіталізували, однак він помер через добу.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 ККУ (нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Розслідування вже завершили, а справу скерували на розгляд суду. За скоєне фігуранту загрожує від 7 до 10 років тюрми. Наразі він перебуває під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *