ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові богатирі встановили рекорд та зібрали 100 тис. грн для ЗСУ

Ольга Денисяка

|

Минулих вихідних у Львові змагалися богатирі. Благодійний захід на підтримку ЗСУ організували благодійний фонд «Для Героїв» та Федерація найсильніших атлетів України і перетягування канату. На заході зібрали 100 тисяч гривень та встановили рекорд України. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Участь у богатирському багатоборстві взяли як аматори, так і професійні спортсмени зі всієї України. Протягом змагань богатирі свою майстерність демонстрували у трьох вправах: становій тязі, жиму лежачи та лог-ліфті. До слова, саме в останній вправі львів’янин Олег Пилипяк встановив новий рекорд України – підняв 200 кг. До цього рекорд належав відомому українському богатирю Вітаю Міхеєву (195 кг).

У жимі лежачи потужний результат показав богатир з Івано-Франківська Роман Винник. Штангу вагою 100 кг він підняв 35 разів.

Під час заходу також відбувся благодійний аукціон з продажу картин. Кошти збирали для наших хлопців з бригади розвідки, яка активно працює на сході України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *