ОСТАННІ НОВИНИ

У ДТП під Львовом загинув відомий лікар

Андрій Котенський

|

У зіткненні з вантажівкою на об’їзній Львова загинув 41-річний завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії Городоцької лікарні Андрій Малахівський. Про трагічну загибель медика повідомила Городоцька центральна лікарня».

За даними лікарні, Андрій Малахівський поспішав на роботу рятувати людські життя.

«Сьогодні вранці, на 41-му році життя, дорогою на роботу в автотрощі трагічно загинув завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії Городоцької лікарні Андрій Васильович Малахівський. Безмірно сумуємо непоправній втраті молодого, талановитого, професійного лікаря, хорошої людини. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким», – йдеться у повідомленні лікарні.

Парастас відбудеться завтра о 14:00 год., в каплиці патологоанатомічного відділення, що на вул. Орлика, 4 у Львові. Похорон заплановано на середу, 29 березня.

Як повідомляв Львівський портал, аварія сталась в понеділок вранці, 27 березня, орієнтовно о 07:00 год. на північній об’їзній дорозі Львова у селі Бірки.

За попередніми даними, водій автомобіля Audi A3, мешканець Брюховичів, врізався у вантажівку MAN, якою керував 53-річний житель Львівського району. Від отриманих травм водій легковика загинув на місці.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *