ОСТАННІ НОВИНИ

Родина зниклого львівського лікаря обіцяє винагороду за його розшук

Андрій Котенський

|

На Львівщині не припиняють пошуки відомого львівського лікаря Ігоря Гайдука, який вийшов із дому у п’ятницю, 24 березня, та досі не повернувся. Рідні обіцяють винагороду у 100 тис. грн тому, хто допоможе його розшукати, повідомляє Львівський портал.

За словами Олега Гайдука – брата зниклого лікаря, востаннє його бачили у селі Бордуляки, на півночі Львівської області. Він не взяв зі собою ні документів, ні телефона.

«Востаннє його бачили 24 березня 2023 року близько 16.00 год., у селі Бордуляки (тепер Золочівський район, неподалік смт Лопатина). Зовнішні ознаки: високий, худорлявий, стрункий; волосся темне з сивиною, борода чорно-сива. Світло карі очі. Одягнений у темний одяг, з рюкзаком. Можливо використовує сонцезахисні окуляри. Документів та телефонів з собою не мав. Родина звертається до всіх небайдужих долучитися до розшуків. Того, хто знайде Ігоря Гайдука, і це буде підтверджено, очікує нагорода у 100 000 гривень», – йдеться у повідомленні.

Повідомляти просять у національну поліцію за тел. 102 або 0630794883.

Раніше Львівський портал повідомляв, що у Львові розшукують відомого лікаря, кандидата медичних наук Ігоря Гайдука.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *