ОСТАННІ НОВИНИ

За день росіяни завдали 40 авіаційних та 5 ракетних ударів, є загиблі, — Генштаб

Ольга Денисяка

|

24 березня російські війська завдали 40 авіаційних та 5 ракетних ударів, здійснили понад 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ.

Протягом доби противник завдав 40 авіаційних та 5 ракетних ударів,  здійснив понад 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів. Загинули мирні жителі.

Високою залишається ймовірність завдання подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України, адже російські окупанти і надалі використовують тактику терору.

Противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. На них українські воїни відбили понад 38 ворожих атак.

Авіація Сил оборони за добу завдала 16 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. 

Наші захисники збили безпілотні літальні апарати противника Шахед-136 та Ланцет.

Українські ракетники і артилеристи, в той же час, уразили 2 пункти управління, 4 райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, 2 зенітно-ракетних комплекси, склад боєприпасів, артилерійський підрозділ на вогневій позиції та 2 станції радіоелектронної боротьби.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *