ОСТАННІ НОВИНИ

Уночі окупанти атакували Україну керованими авіабомбами і дронами

Наталя Дуляба

|

У ніч на п’ятницю, 24 березня, російські окупаційні війська атакували Україну ударними безпілотниками Shahed-136/131 та керованими авіаційними бомбами. Про це Львівському порталу повідомили в командуванні Повітряних Сил ЗСУ.

Встановлено, що свою тактичну авіацію росіяни підняли з двох своїх аеродромів Морозовськ та Ахтубінськ. Десять винищувачів Су-35 випустили 11 керованих авіабомб та одну ракету Х-31П по Сумській області.

Як кажуть у Сумській ОВА, ворожі авіаудари прийшлися по місту Білопілля, Миколаївській селищній громаді і Річківській громаді.

У Білопіллі, по якому рашисти також гатили з артилерії і «Градів», загинули двоє людей, ще дев’ятеро отримали поранення. Зруйновано адміністративну будівлю, школу, житловий будинок, пошкоджені багатоквартирні та приватні будинки, гуртожиток.

«По с. Вири Річківської громади здійснено авіаційний удар та удар дроном-камікадзе. Пошкоджено дитячий садок, адміністративну будівлю. Зруйновано школу. По с. Річки був артилерійський обстріл, внаслідок якого пошкоджено приватні будинки, адміністративну будівлю та гімназію», – кажуть у Сумській ОВА.

У Миколаївській селищній громаді окупанти завдали авіаудару по місцевій агрофірмі. Пошкоджено виробничі приміщення та сільськогосподарська техніка.

Крім того, уночі 24 березня російські окупанти знову застосували дрони-камікадзе Shahed-136/131, якими били по Сумщині і Кривому Розі.

За даними голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, у Кривому Розі є влучання п’ятьох безпілотників. Попередньо відомо, що обійшлося без постраждалих. Наслідки атаки з’ясовуються.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *