ОСТАННІ НОВИНИ

У квітні на площі Галицькій запрацює фонтан «Кульбаба»

Ольга Денисяка

|

Станом на 24 березня на площі Галицькій встановлюють насоси, до яких підключать фонтан «Кульбаба». Відтак планують, що, за стабільної погоди, фонтан запрацює вже до середини квітня. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Для повноцінної роботи водограю вже виконані всі роботи. Там є чаша, проведено воду, закуплено та встановлено насоси, за допомогою яких буде циркулювати вода. Також повністю завершені роботи із влаштування нових мереж та реконструкції старих. Є підсвітка, лічильник та укладено договір щодо постачання світла.

Як додали у департаменті містобудування Львівської міської ради, ще раніше з площі демонтували чотири МАФи, у планах – демонтувати ще три.

Обладнання, яке буде перекачувати воду, найближчим часом мають ще раз перевірити фахівці. Всі роботи виконує підрядна організація на замовлення ЛМКП «Львівводоканал».

«На початку квітня підрядник проводитиме пусконалагоджувальні роботи на обладнанні фонтану. Передбачаємо, що за стабільної погоди до Великодніх свят фонтан запрацює», – повідомили у Львівводоканалі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *