ОСТАННІ НОВИНИ

Стихійні сміттєзвалища біля кордону з Польщею розрослися на 5 га

Наталя Дуляба

|

Біля села Нагачів Яворівського району виявили стихійні звалища сміття, площа яких сягає 5 га. Про це Львівському порталу повідомили у Держекоінспекції Львівщини.

Значні за розмірами стихійні сміттєзвалища виявили під час рейду на Яворівщині. Екологи виявили низку таких смітників біля села Нагачів, що поблизу кордону з Польщею.

Невідомі хаотично викидають відходи просто на узбіччях доріг, у лісі та придорожніх канавах. Серед куп сміття тут є багато пластику. Загалом площа несанкціонованих звалищ сягає 5 га.

На ще кілька таких локацій зі сміттям натрапили екологи в лісі поблизу сусіднього села Дрогомишль, втім їхні масштаби наразі є суттєво меншими – близько 0,1 га.

І Нагачів, і Дрогомишль підпорядковуються Яворівській міськраді. Відтак Держекоінспекція скерувала листа з вимогою ліквідувати всі ці стихійні сміттєзвалища. За невиконання припису місцеву владу можуть оштрафувати.

Натисніть на зображення для збільшення

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *